made Illustrations by Gladys Virginia Daniel

Gladys Virginia Daniel

About the Illustrator

Alle vormen van creativiteit (dansen, zingen, spelen, muziek maken, tekenen, schilderen e.a.) zorgen ervoor dat je de tijd vergeet, je energie verhoogt en in een flow komt.
Door 2 burnouts/Rise Ups heb ik ontdekt dat het voor mij noodzakelijk is om creatief bezig te zijn. Helaas was ik dat vele jaren vergeten, wat betreft het tekenen. Nu is het helder. Die potloden blijven in mijn hand. Daarom heb ik naast mijn werkzaamheden als Feminine Energy Coach van tekenen mijn werk gemaakt.

De SheFlowGirls zijn ontstaan tijdens mijn persoonlijke ontwikkelings- en helingsreis van burnout naar Rise Like a Phoenix, van mezelf vergeten naar mezelf volledig omarmen.
In deze periode ontdekte ik hoe ik altijd teveel van mezelf vroeg en voornamelijk leefde vanuit wilskracht en mannelijke energie in plaats vanuit geestkracht en vrouwelijke energie. Het was tijd voor harmonie. Tijd om te gaan flowen in plaats van te pushen.
Less is more.

Daarom zijn de SheFlowGirls licht, duidelijk, fun, flow, krachtig en feminine. Ze brengen mij rust en geven een smile op mijn gezicht en ik hoop dat ze jou dat ook brengen.

With Love
Gladys Virginia Daniel

Gladys Daniel

Handmade

Alle tekeningen zijn handgemaakt en iedere SheFlowGirl heeft een boodschap. Dat maakt de illustraties krachtig en geeft ze een ziel. De energie is voelbaar.
Na het handwerk worden de illustraties digitaal drukwerkklaar gemaakt, zodat ze op ieder gewenst produkt kunnen worden geprint.

Feminine Energy Speaker, Writer, Dancer

Life is all about Energy, dat thema loopt als een rode draad door alles wat ik doe, als:

Soul Mama

Te gast in talkshow over SoulMama
Utrechts Stadsschouwburg
Moederdag 2019

Femininity

Spreker over Feminine Energy in Balans
Internationale Vrouwendag 2020

Rise Up

Spreker interactieve workshop over Burnout en Energie
voor trainees van BMC (dochteronderneming Randstad en Yacht)
2019