made Illustrations by Gladys Virginia Daniel
 
 
 
 

Get Inspired

Hier vind je een greep uit de met de hand geïllusteerde She Flow Girls.
Op instagam @sheflowgirls vind je er nog meer. Wie is jouw favoriete power woman?

Op welk produkt wil je deze gedrukt hebben?
Geef je jezelf een She Flow Girl cadeau of iemand anders?
Je kunt me altijd je verzoek mailen.

De She Flow Girls reminds you:
to sparkle & shine
to go with your flow
to be you and
live from your heart & soul.

Copyright
Op alle She Flow Girls illustraties rust auteursrecht.

Flexi Lexi

De Flexi Lexi's zijn de stokfiguurtjes die een smile op je gezicht toveren. Ze zijn er in diverse soorten en uiteraard allemaal verkrijgbaar op een produkt naar keuze:

  • flexi lexi yogi
  • flexi lexi dance
  • flexi lexi geisha
  • flexi lexi energy


Geisha faces

De Geisha's en Maiko's (leerling Geisha's) kom je overal tegen in mijn illustraties. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken zijn Geisha's geen prostituees, maar 'Vrouwen van Kunst' (is letterlijke betekenis) en Maiko betekent letterlijk 'Dancing Girl'.
Beide betekenissen zijn mij op het lijf geschreven.

Er gaat een jarenlange training vooraf aan het beroep Geisha en het is fascinerend om te zien hoe ieder detail in haarstijl, kleding en make-up een betekenis heeft en de fase van de leerling duidelijk wordt. Tevens kun je daardoor direct de fake geisha's van de echte onderscheiden.

De manier waarop symbolen, seizoenen, gelegenheden in de uiterlijke verschijning van een geisha naar voren komen is al een kunst op zich.

Kokeshi
Fashionista's

Als jong meisje wilde ik mode-ontwerpster worden. Dat element zie je nog steeds terug in mijn tekeningen. De stijl van deze tekeningen, net zoals in mijn boek, is afgeleid van de Japanse manga stijl en kokeshi poppen. Daarnaast zijn de ogen altijd groot, omdat ogen de spiegel van de ziel zijn en daarmee de energie waargeven.
Het werken met energie loopt als een rode draad door al mijn werk. Zie ook www.gladysdaniel.nl

Business Ladies

Wil je eens iets anders dan een standaard visitekaartje, dan is een persoonlijke illustratie een mooi alternatief. Uiteraard kun je de illustratie ook op andere manieren verwerken, zoals oa. in je reclamemateriaal en bedrijfskleding. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.