made Illustrations by Gladys Virginia Daniel
Personal & Business
 
 

Illustraties voor T-shirts kids

Opdracht: illustraties van kinderen die er divers en 'anders' uitzien, waardoor ze juist uniek zijn en opvallen.
Ik heb deze opdracht 'Love the Skin you're in' gedoopt en me laten inspireren door bekende en onbekende personen.
We leven in een wereld waarin er nog steeds mensen zijn die elkaar beoordelen en discrimineren op skin color en andere uiterlijkheden.
Daarnaast geef ik hierbij aan hoe je kunt afwijken van de stereotypering dat meisjes lief en zacht zijn en jongens stoer en sterk, waarmee er door opvoeding, opleiding en maatschappij nog steeds een bepaalde druk wordt gelegd waar veel vrouwen en mannen op latere leeftijd nog tegen aan lopen. Sommigen zoeken daarvoor dan begeleiding om al deze opgelegde opvattingen af te werpen en te leren dat ze perfect zijn zoals ze zijn.

Geïnspireerd door model April Star, die vitiligo heeft.
Geïnspireerd door het roodharige model Polina Pilipenko.
Geïnspireerd door de combinatie van dark skin and green eyes.
Geïnspireerd door een girl in een H&M kids reclamefoto.
Geïnspireerd door albino model Ava Clarke.
Love the Skin you're in!

Rechtsboven:
Geïnspireerd door Kenzo kids.

Review

"Ik wil je echt super bedanken voor dit mooie werk. Ik vond het een hele fijne samenwerking, waarbij ik alles kon vragen. Het feit dat je ook in mij gelooft, vond ik erg mooi om te zien. Alles was duidelijk en om tussendoor berichten te krijgen van de stand van zaken is erg professioneel. Dankjewel Gladys." Missy, Zaandam

Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

Ben jij geïnspireerd door mijn werk en ben je ook een no-box denker (waarom binnen of buiten de lijntjes kleuren, als je zelf kunt bepalen of en waar je de lijnen zet) dan werk ik ook graag voor jou.

Het mooiste vind ik om in co-creatie te werken. Jij komt met jouw idee, waardoor jij mij op jouw beurt inspireert en we elkaar kunnen aanvullen om tot een prachtig resultaat te komen dat net even verder gaat dan je je kon voorstellen. Let's create magic together.